Сладката кекска

Сладките палачинки се разцъфтяват около една централна торта, покрита с плодове, които наподобяват познатите семена на слънчогледа. Ще имате нужда от около 75 мини кексове, за да издърпате невероятния дизайн, така че да ги печете на партиди и след това да ги замръзвате, след като се охладят.

Добивите:

1

Време за подготовка:

1

час

0

мин

Общо време:

1

час

45

мин

Съставки
1 1/2 в.
пълноценен брашно
3 в.
брашно за торта
2 1/4 ч. Л.
бакпулвер
3/4 ч. Л.
сода за хляб
Груба сол
2
залепено масло
2 1/4 с.
захар
6
големи яйца
2 с.
нискомаслена мътеница
1 супена лъжица.
чист ванилов екстракт
Лесно масло
1 супена лъжица.
Неподсладено какао на прах
Гел-паста за оцветяване на храни (nycake.com)
3/4 c.
къпини или боровинки
инструкции
  1. Загрейте фурната до 350 градуса. Пресейте брашна, бакпулвер, сода за хляб и 1 ½ чаени лъжици сол в купа.
  2. Разбийте маслото и захарта със смесител със средна и висока скорост до бледо и пухкаво, около 3 минути. Намалете скоростта до средата и добавете яйца наведнъж. Намалете скоростта до ниско и постепенно добавете сместа от брашно, редувайки се с мътеница, започвайки и завършвайки с брашно. Потопете се във ванилия.
  3. Масло 5-инчов тартарник с подвижно дъно, прах с брашно за общо предназначение и издърпайте излишното. Линейни мини-муфинови кутии с мини варели (ще ви трябва 75 чаши общо).
  4. Напълнете тартатовата тавичка наполовина с тесто (около 1/2 чаша), след това напълнете всяка чаша на половината път с тесто (всяка щедра супена лъжица). Печете, докато върховете се върнат, когато леко се докоснат, около 12 минути за чашите и 14 минути за тортата. Прехвърлете тиганите на стелажи и оставете тортата и тортата да се охладят напълно.
  5. Прехвърлете 1/4 чаша сметана на купа и разбъркайте какао на прах. Разделете оставащия сладкиш между 3 купи и оцветете всяка партида в различен нюанс на жълто или оранжево с оцветяване на гел-паста. Сладки върхове на тарталети с помощта на 3 цвята. Сладък торта от торта с шоколадов крем. Подредете плодовете над върха на тортата, за да покриете и създадете “семена”. Подредете тарталети около торта, за да създадете “венчелистчета”, които образуват слънчоглед.

    Търсите готови за парти рецепти? Опитайте нашия връх рецептите за гуакамол, рожден ден торти, или удари рецепти.

С любезното съдействие на Марта Стюарт