Walmarts nye “Sweet Spark” Cantaloupe sikrer, at du aldrig køber en blandet melon igen

Frugtsalat er bare ikke det samme, når det ikke er sommer – og ikke bare fordi det bedst serveres under en fjerde juli grill. Nogle af frugterne er bare ikke så gode, når du får det uden for sæsonen – men Today.com-rapporter har Walmart opfundet en helt ny frugt for at ændre det.

Walmart arbejdede sammen med Bayer for at udvikle “Sweet Spark”, en cantaloupe sort, der næsten er dobbelt så sød som en typisk cantaloupe, du ville få om vinteren. Målet var at udvikle en melon, der kunne dyrkes uden for den typiske sommersæson, men stadig smag godt.

Sød Spark Melon at Walmart

Hilsen af ​​Walmart

Tidligere, i koldere måneder fik de meloner afsendt fra Mellemamerika, men de fokuserede på frugt, der nemt kunne overleve turen, ikke frugt, der smagte godt. “Problemet er, at industrien har glemt smag undervejs,” fortæller Walmart-talsmand Molly Blakeman. “Vi havde cantaloupes, der var faste og så flotte på hylden, men de smagede ikke rigtigt som cantaloupes.”

En Walmart exec var mere stump i et interview med Bloomberg: “De er konstrueret til at lave en 3.000-mile tur, så de ser godt ud, men smager som et stykke træ.” Shawn Baldwin, deres vicepræsident for produktion og global fødevaresourcing , sagde.

Sød Spark Cantaloupe

Walmart

På dette tidspunkt sælger Walmart 10 gange så mange cantaloupes i juni, end det gør i december, og selskabet håber at ændre det med sin designermelon. Det færdige produkt kom efter testning af mere end 20 typer frø og analyse af forskellige sorter i seks måneder. Navnet Sweet Spark er en henvisning til Walmarts logo.

Men du kan ikke få hænderne på Sweet Spark lige endnu, da det stadig er førsteklasses at få normal cantaloupe. I stedet skal du kontrollere det på din lokale Walmart i december, ifølge Today.com. Og næste op for designer producerer er tomater: Walmart fortalte Bloomberg, det vil gerne gentage de lækre San Marzano-tomater, du kan få i Italien.

Følg Delish på Instagram.

Download Delish-appen.