Folk vil freak ud for disse Booze-Infused Frugt Kabobs

Hvis du virkelig ønsker at tage din cookout til næste niveau, er du nødt til at prøve nogle spritfedtede frugtkabler. Disse babyer tilbyder en forfriskende pause fra alt det ostmagrede, stegte godhed (og åh er det godt), som alle andre bringer til festen, og – bonus – de kræver næsten ingen indsats for at lave.

Vi har fire versioner til dig:

 • Piña Colada – Pineapple gennemblødt i rom, derefter dyppet i pisket kokoskrem og flakket kokos
 • Spiked Frugtsalat – Vandmelon, cantaloupe og honningdoughmelon gennemsyret i vodka
 • Boozy Melon Bites-Watermelon, cantaloupe, og honningdrå gennemblødt i vodka med mynte
 • Jordbær & Champagne – Jordbær og ferskner infunderet med Champagne

  delish - Booze-Infused Fruit - Strawberries and Champagne

  Candace Braun Davison

  Ligegyldigt hvilken version du vælger er alt hvad du skal gøre ved at hugge frugten, læg den i en skål, dække den med din alkohol, og lad den sidde i køleskabet i 2 til 3 timer. Du kunne forlade dem natten over, men retfærdig advarsel: Jo længere jordbærene suger, den lettere (og patchier) de kommer i farve, så de kan se lidt funky.

  billede

  Allie Folino

  Piña coladas kræver et par ekstra trin, før de er klar til at dele med verden, men det er så. Værdi. Det. Faktisk, lad os gå gennem de første:

  Piña Colada Kabobs

  billede

  Chelsea Lupkin

  Sug ananasbunkerne i rom i mindst to timer, dernæst sug saftene og sæt til side. Bonus: Du har netop gjort ananas-infunderet rom til brug for fremtidige cocktailopskrifter. Eller du kunne bare nippe med det, mens du laver denne opskrift. Ingen dom her. Spyd to stykker ananas per tandstikker, så gør dig klar til at gøre kokosglasset.

  billede

  Chelsea Lupkin

  I en separat skål tøm en dåse af kokoscreme. Toppen er solid og ser voksagtig ud, men rolig, det er sådan, det skal se ud. Brug kun de faste stoffer, hvis du vil skabe mere af en flødeskumkonsistens, eller brug hele dåsen, hvis du vil have mere af en glasur, som vi gjorde. Tilsæt en spiseskefuld sukker, og brug en elektrisk mixer til at slå den på mellemhastighed, indtil den er fortykket – for flødeskum, se efter toppe for at danne; for en glasur, det skal være mere som pandekage smør.

  Dyb hvert kabob halvt ned i glasuret, og dypp det derefter ind i kokosflagerne. Opbevar dem i køleskabet, indtil de er klar til at tjene. Spil Jimmy Buffett på loop.

  Få opskriften.

  Spiked Frugtsalat

  delish - Boozy Fruit Kabobs - Watermelon Vodka

  Joslyn Blair

  Husk det gamle festtrick, hvor du sidder i halsen af ​​en flaske vodka i en vandmelon? Denne version er lige så delikat og meget mindre rodet. Du kan holde fast i bare vandmelon, men vi kan lide den regnbueffekt, du får, når du tilføjer cantaloupe og honningdew til blandingen.

  Pro tip: Seniorredaktør Lindsay Funston foreslog at bruge en kiksskærer til at trimme vandmelonen i helt runde mønter. Det giver kabobs lidt ekstra swagger.

  Få opskriften.

  Boozy Melon Bites

  billede

  Chelsea Lupkin

  Denne tager den spikede frugtsalat og gør det bedre – brug en melon baller til at scoop ud perfekt runde bolde til en elegant AF fest forretter. Også holde nogle friske mynte blade der for ekstra flava flave.

  Få opskriften.

  Jordbær & Champagne

  delish - Booze-Infused Fruit - Strawberry, Peach and Champagne Kabobs

  Candace Braun Davison

  Pop en flaske, dæk skiveskåret ferskner og jordbær i Champagne, Prosecco eller mousserende vin-hej, en 5,50 flaske Andre virker lige så godt som de kostbare ting – så spyd dem. Det bliver ikke meget lettere end det.

  Valgfri tilsætning: Server med en skål flødeskum til dipping, hvis du vil have, at folk begge lyser op med glæde og forsøger at kysse dig hele dit ansigt.

  Få opskriften.

  PIN-kode det til senere:

  billede

  Følg Delish på Instagram.