Blod Orange Vodka

Når du giver en flaske af denne juice-infunderede vodka, vil du gerne holde fast i skålen. Det er ikke kun sofistikeret, men også utrolig nemt at lave.

udbytter:

1

ingredienser
2
blod appelsiner
1
flaske præmie vodka
Kørselsvejledning
  1. Vask og tør appelsiner. Skær i 1/4-tommer-tykke runder og lag i en høj, bred-mund krukke.
  2. Hæld vodka over toppen (reserveflaske); tætnings låg. Lad det komme i et køligt, mørkt sted i 3 til 4 dage.
  3. I mellemtiden sug flaske for at fjerne etiketter; ren flaske og få den klar til at fylde. Stammen infunderet vodka gennem en ostekloth-lined sigte; kassere faste stoffer. Brug en tragt til at hælde væske tilbage i flasken. Opbevares i køleskab eller fryser, indtil det er klar til at give. Bind en bue og fastgør et gavekort, eller lav din egen label.

<p>Når du giver en flaske af denne juice-infunderede vodka, vil du gerne holde fast i skålen. Det er ikke kun sofistikeret, men også utrolig nemt at lave.</p><p><strong>Opskrift:</strong> <strong>Blod Orange Vodka</strong></p><p>“title =” Blood Orange Vodka ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f686e645061_-_200812_omag_food_104_400x400.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Victor Schrager