Cheesecake Mousse med Blod Orange Gelée

Individuelle ramekiner fyldt med cremet ostekage med en appelsinsnit og blodorange gelé giver en fantastisk præsentation, men de er ikke komplicerede, og du kan gøre dem op til 3 dage før servering.

udbytter:

6

ingredienser
mousse
2 c.
tung fløde
16 oz.
flødeost
c.
flormelis
1 tsk.
citronsaft
1 tsk.
vanille ekstrakt
1/2 tsk.
salt
gelee
1/2 c.
blod appelsinjuice eller pulpfri appelsinsaft
1 tsk.
ikke-aromatiseret gelatine
2 tsk.
sukker
1
lille blod orange
Kørselsvejledning
  1. I en medium skål, vis den tunge creme til stive toppe danner, så dække og køle. I skålen af ​​en elektrisk mixer udstyret med en paddle vedhæftning, slå creme ost og konfekture sukker indtil kombineret. Tilsæt citronsaft, vanille og salt og fortsæt med at slå indtil lys og fluffy. Brug en gummispatel, fold i 1/3 af flødeskummen. Fold i den resterende flødeskum, og sørg for at inkorporere luft i blandingen, når du folder. Fyld en wienerpose eller genlukkelig plastpose med en stor rund spids (Wilton Round Tip # 1a) med mousse og rør en lige stor mængde i hver af seks ramekiner. Dæk med plastfolie og chill mindst 1 time.
  2. I mellemtiden forberede geléen. Hæld halvdelen af ​​appelsinjuice i en lille skål. Drys den pulveriserede gelatine over den og lad den sidde i ca. 5 minutter, omrør lejlighedsvis. I mellemtiden kombineres de resterende saft og sukker i en kasserolle og koges. Tilsæt gelatineblandingen til det og omrør med en gummipatulat, indtil den er helt opløst. Fjern fra varmen.
  3. Anbring et blodappelsort på hver afkølet mousse. Når du har anbragt appelsinspirerne på den kølede mousse, hæld geléblandingen til ramekins rand. Bemærk, at geléblandingen ikke skal koge, når du hælder den ovenpå, men du må ikke afkøle det helt, eller det vil indstille, før du hælder det.
  4. Chill i mindst 1 eller 2 timer før servering, eller dæksel med plastfolie og afkøles i 2 til 3 dage. Når du er klar til at servere, pynte ramekiner med rickrack, arrangerer du en rektangulær bakke foret med hvidt slibesukker og sæt dig på bordet.

    Fra Sweet Designs: Bage It, Craft It, Style It af Amy Atlas. Copyright © 2012 Amy Atlas og The Stonesong Press, LLC. Udgivet af Hyperion. Tilgængelig, hvor bøger sælges. Alle rettigheder forbeholdes.

    Leder du efter flere dessertideer? Tjek vores hjemmelavede chokolade chip cookie opskrifter, æblecake opskrifter, og chokoladekage opskrifter.

billede

Johnny Miller