Hindbær Mousse Pie

Creamy, luftig mousse er smuk i lyserød og perfekt til mors dag, men du kan stole på det hele sæsonen lang. Desserten tager kun 30 minutter at sammensætte og er absolut idiotsikker.

udbytter:

12

Forberedelsestid:

0

timer

20

mins

Samlet tid:

0

timer

40

mins

ingredienser
nonstick madlavning spray
7
graham crackere
3 spsk.
frisk citronsaft
2 1/4 tsk.
pulveriseret gelatine (fra en 1/4 ounce pakke)
5 c.
friske hindbær
1/2 c.
sukker
2 spsk.
sukker
2 c.
kold tunge creme
Kørselsvejledning
  1. Belæg let på en 9-tommers firkantet metalbageplade med madlavningsspray og linje med pergamentpapir, hvilket efterlader et 2-tommers overhæng på alle sider. Arranger graham crackers i et jævnt lag i panden, bryde dem for at passe efter behov. Læg citronsaft i en lille skål og drys med gelatine. Lad sidde indtil gelatine blødgør, 3 minutter. I en blender, puré 2 kopper hindbær indtil glat, skrab ned skål efter behov. Hæld gennem en finmasket sigte i en målekop, tryk på faststof (du skal have ca. 1 kop puree); kassere faste stoffer.
  2. I en lille kasserolle kombineres hindbærpuré og 1/2 kop sukker over medium. Kog til boblerne formes ved kanten. Tilsæt gelatineblanding og kog, omrør konstant, indtil gelatine opløses, ca. 1 minut. Overfør blandingen til en lille skål og lad afkøle til stuetemperatur i 20 minutter. I en stor skål, ved hjælp af en elektrisk mixer, slå creme og 2 spiseskefulde sukker på mellem høj, indtil faste toppe dannes, ca. 4 minutter. Med en gummi spatel foldes forsigtigt i raspberry puree blanding indtil kombineret. Hæld over graham crackere. Glat top med en offset spatel og arrangér 3 kopper hindbær på toppen. Opvarm til ca. 2 timer (eller op til natten).
  3. Ved hjælp af pergament løftes forsigtigt tærte ud af panden og placeres på en betjeningsplade. Skræl pergament væk fra siderne af tærte; trim overskydende papir med en saks eller en skarp kniv. Skær i 12 stykker for at tjene.

hindbær mousse pie